一黎到 當然去凍食睇下有咩料先 個佈置幾特別 佢用每一個木箱載住唔同左海鮮 青口 長腳蟹 仲有我最愛既oyster😍😍on side 仲有好多汁揀 雖然唔識 不過每隻試下 又幾過癮 呢個要比九分 非常新鮮 👍👍 其實係隔黎仲有個大廚師係度即時炸天婦羅 仲有火焰壽司同刺身 有甜蝦 帶子 三文魚 油甘魚 八爪魚 不過掛住食 無影到😆食完海鮮 刺身 即刻飲番個我最愛既mushroom soup 先 講起湯 佢呢度有幾款 中西湯 燉湯都有 真係估佢唔到wo 呢個價錢 湯有8分👏呢樣就係佢地最多人排隊 亦都係我覺得最吸引既野食 我係比佢一群活生生既龍蝦啜住我目光 好奇心驅使 就去及及 原來係即時蒸既新鮮龍蝦 真係新鮮好味到好似周星馳套食神講咁 好好味既龍蝦呀 👏👏👏👍👍👍側邊既汁 我試左兩款咋 btw 清蒸食先係王道 要比10分滿分佢呢樣👏👍已經飽到摸住個肚既我 (因為真係食左太多龍蝦) 去埋個尾向甜品出發 好多款式 👊😝👍👍呢個waffle 真係相當唔錯 有d 特別驚喜 即叫即整 因為夠熱先係最好食 軟硬度又可以同師傅講 open kitchen 既好處就係師傅整

一黎到 當然去凍食睇下有咩料先 個佈置幾特別 佢用每一個木箱載住唔同左海鮮 青口 長腳蟹 仲有我最愛既oyster😍😍on side 仲有好多汁揀 雖然唔識 不過每隻試下 又幾過癮 呢個要比九分 非常新鮮 👍👍 其實係隔黎仲有個大廚師係度即時炸天婦羅 仲有火焰壽司刺身 有甜蝦 帶子 三文魚 油甘魚 八爪魚 不過掛住食 無影到😆

好多款式 👊😝

👍👍呢個waffle 真係相當唔錯 有d 特別驚喜 即叫即整 因為夠熱先係最好食 軟硬度又可以同師傅講 open kitchen 既好處就係師傅整野你食個時可以話佢知你想點 佢仲有心太軟 木槺pudding 😍 全部甜品 8分

最後要講下服務態度 去個日都好旺 佢地有橙汁 氣水任飲既 雖然我係咁Refill 不過我真係唔洗舉手佢地樓面都跟得上節奏 唔洗我操心 笑容又好 成日好奇想問下佢地係咪著左暴走鞋 點解可以禁快😝最後service 要比10分呀👍👍👍👍
  • 即蒸龍蝦
  • 生蠔