餐廳: 美味廚
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2015-12-28 7281 瀏覽
今日同朋友約左美味廚打邊爐, 之前都有聽過人講哩間打邊爐ok, 所以都冇意見.黎到就有碟生姜皮蛋, 我好鍾意食皮蛋, 所以都唔介意佢charge之後揀左蜆肉同沙嗲湯底, 佢既湯底最平$90 最貴好似150. 咩tirumisu 湯底我就冇乜興趣試啦.原本諗住叫和牛, 不過$3xx 得4片, 唔夠分喎, 所以叫返普通牛, 都係3xx 不過一大碟.之後我地都係叫返平時打邊爐o個d 菜, 生根, 蟹柳, 芝士腸, 粟米, 等等.特別d 既好似蝦丸同墨魚滑好彈牙都好好味, 特別係個墨魚滑, 仲有一粒粒墨魚粒, 不過一份丸都要成$150另外d 餃都幾得意, 我諗d 咸係佢地自創, 不過有d 我就覺得唔係好match.埋單每人over $400, 不過我就覺得以哩個水準唔係好值, 而且我地亦都唔係叫好多特別野, 好多都係現成買返黎都收咁貴.

2015-12-18