灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2015-12-17 7494 瀏覽
母親大人生日,特意上星期落訂book左呢度既和牛buffet~book佢既原因係佢價錢合理,openrice coupon有8折.仲有香討好多bro sis介紹.海鮮都叫有幾款,好可惜佢既長腳蟹好咸,正如之前啲食評咁講~熱食都好多種類,想讚一讚係佢個西冷,牛味重,重要夠熱!!!!夠熱係個重點,唔知點解近期食既buffet d西冷都凍冰冰,好失色 另外,今餐賣點係和牛,我地3個人派左一張卡仔去換和牛,係唔錯既不過我覺得師傳煎得過火少少到埋單,我好大頭蝦唔記得印返openrice張8折卷,好彩經理好醒目,話幫我搞掂佢!!!!真係好服務!!!
海鮮都叫有幾款,好可惜佢既長腳蟹好咸,正如之前啲食評咁講~

不過我覺得師傳煎得過火少少

2015-12-15