灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2015-06-03 17167 瀏覽
聽我細佬講,佢食咁多次自助餐之中呢間算ok…咁我就早星期前訂位!果日訂左4位同d朋友去食,食完冇我想像中咁好食,6點30就去排隊攞第一輪既長腳蟹,食果時都好咸,但接受到,之後等第2輪食果下真係接受5到,咸到呢…😫😱😱覺得呢間野係咪呃人架?係咪特登放多D鹽咸死我地,冇咁易蝕本,等我地攞少d,你地就少出?覺得有d唔值咁既價錢,D長腳蟹雖然好大隻好肥但真係超咸囉(5記得照有幾大隻果種出黎,不過真係好大隻),連隔離枱d人都話好咸😱可能有d人會諗會5會關d海水事……但海水會5會咸得咁緊要呀?好似攞渣鹽擺落口咁,吐都吐5切……我d朋友都話超咸。咁我地就試下其他…生蠔第一輪冇咁肥美之後就真係正,本身我對生蠔一般般,但食左1個又1個,真係好新鮮好肥美,不過有點美中不足就係……食到有dd沙。羊架我冇食,聽朋友講煎得過熟,如果5過熟就好正!我就試左牛排,牛排勁普通好有雪藏味,太熟,好難食😯😣熟食真係好少刺身一般,種類真係好少,仲好細塊同5係厚切其他甜品都幾好,列如芝士蛋糕之類檸檬凍餅朱古力蛋糕,如果改用黑朱古力會更好,(冇咁甜)佢雪糕都超讚,好似有5至6隻味,我就差5多隻隻都試過,我覺得香蕉味、榛子味同士
羊架我冇食,聽朋友講煎得過熟,如果5過熟就好正!
刺身一般,種類真係好少,仲好細塊同5係厚切
佢雪糕都超讚,好似有5至6隻味,我就差5多隻隻都試過,我覺得香蕉味、榛子味同士多啤梨好正😍
生蠔好正
2015-05-20