灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2015-03-18 16691 瀏覽
當日係同男朋友紀念日男朋友係到睇左食評就決定book呢間一去到就見到啲位坐得唔舒服好啦 一心諗住食物好味都可以補夠先黎拎左生蠔同埋蝦仲有青口生蠔唔新鮮無海水味 啲蝦仲有點霉 似雪左好耐 好啦 再食魚生 只食到一陣雪藏味。打算食熟食,心諗只要熟食好少少條氣都順返但熟食總類少個羊架燒到好乾 而且無羊個陣味再食燕窩雞粥 感覺似食粥水仲有薯角 都係好乾同埋好硬轉決甜品平時出面食Cheese cake 都比較實同埋食到有餅底 但呢到既cheese cake就好似雪得唔夠耐咁亦食唔出有餅底至於 木糠布甸就難食到不能形容 至於Service也是差Waiter就好似未訓醒咁我地食完就急急腳走了成餐飯都無一個鐘實在太破壞心情一定唔會再去!
當日係同男朋友紀念日
男朋友係到睇左食評就決定book呢間
一去到就見到啲位坐得唔舒服
好啦 一心諗住食物好味都可以補夠

先黎拎左生蠔同埋蝦仲有青口
生蠔唔新鮮無海水味 啲蝦仲有點霉 似雪左好耐

好啦 再食魚生
只食到一陣雪藏味。

打算食熟食,心諗只要熟食好少少條氣都順返
但熟食總類少
個羊架燒到好乾 而且無羊個陣味