2014-09-02 16741 瀏覽
第一次寫食評!12點放學後去揾家姐食lunch~ 近排對素食充滿興趣 就去左lee間試下 因為見平平地 又幾多好評45蚊就有6選三ge餸+白紅米飯+是日湯(加10蚊可以加涷飲or熱)我叫左:三絲蓮藕+是日蔬菜+木耳炒豆卜(差5多名)三絲蓮藕:薄切 爽口 所謂的三絲好少蔬菜:烚生茶 5熱 係烚定的 還可以另外個個原來冇曬 佢冇同我講就比左個類似----粟米鮮竹粒:其實幾好味 鮮竹超多 好彈牙好有豆香xdd不過得個幾粒粟米 齋左dd家姐叫左:xxx蘿蔔+白汁南瓜香芋+ 粟米鮮竹粒xxx蘿蔔:個汁麻麻地 家姐話有d苦 可能5係當造na白汁....:好味!南瓜and芋頭都好夠林!白汁應該係用豆乳代替湯:木瓜xxx湯 幾好味 家姐好like 不過因為我鐘意有湯jar 所以覺得普通xdd 總結:雖然好似簡簡單單咁 但係其實佢個量都好多 對於好我同家姐咁細食 就食5曬大食ge人應該冇問題 可以添飯下次要同家姐share一個餐!5錯ge素食!工作人員都好好 有笑容 外賣杯野飲又5洗加錢xddlee間有請一d聾啞人士又係社企 真係5錯 可以多多支持! 下次寫食評要影相先~
第一次寫食評!

xxx蘿蔔:個汁麻麻地 家姐話有d苦 可能5係當造na

總結:雖然好似簡簡單單咁 但係其實佢個量都好多
對於好我同家姐咁細食 就食5曬
大食ge人應該冇問題 可以添飯
下次要同家姐share一個餐!

lee間有請一d聾啞人士又係社企 真係5錯 可以多多支持!

下次寫食評要影相先~
2014-09-02