2016-08-25 4372 瀏覽
放題!放題!正!平日下午去,無甘多人,坐得舒服,又唔洗甘夜,又可以平啲!刺身船加上燈光變色既煙霧,好靚!刺身擺放整齊,下面有好多冰墊底,保持新鮮。刺身都好新鮮,八爪魚好爽口,魚刺身肥美,蝦好大只!榴蓮炸彈炸得好脆,入面係榴蓮蓉,唔係溝左粉果啲,係真正既肉!好正,又香又甜!人間極品!甜品有呢只韓國雪條,有蜜瓜同芒果味,可惜無最愛既香蕉味,有埋更完滿!仲有馬卡龍,奶凍同蛋糕等馬卡龍好厚身,有唔同既味道,有杏仁味。奶凍唔太甜,幾滑。不過個竹炭海鹽蛋糕有啲奇怪,可能我食唔慣咸既甜品。哈哈呢度既飲品有好多款,有啲未見過。幾鍾意枝楊枝甘露,西米有咬口,唔會太甜,細細枝,可飲下其他野蒜香牛柳牛柳好淋,唔多肥肉,入味,用乾蒜炒,好香口。本身諗:食放題無理由食烏冬甘飽肥掛?朋友叫左一個,試左一條,覺得好爽口彈牙!即刻叫一碗。個湯好香甜,咸咸地,有紫菜味,一碗小小地,份量唔太多,好味!
放題放題!正!平日下午去,無甘多人,坐得舒服,又唔洗甘夜,又可以平啲!

刺身
榴蓮炸彈
仲有馬卡龍,奶凍同蛋糕等
馬卡龍,竹炭海鹽蛋糕
蒜香牛柳
牛柳好淋,唔多肥肉,入味,用乾蒜炒,好香口。
牛油粟米,蒜香牛柳
烏冬