2016-01-15 918 瀏覽
.............大推介:豆腐花撈米線$22(5分滿分).............啦啦啦 朋友們 吾知大家有無睇過幾年前既一套電視台的節目,是關於年青人的創業!當時己經被佢地既美食所吸引猜猜這是什麽?是 #豆腐花 #米線 的組合!吾好以為好奇怪 勁match勁好食此為一個套餐 一個大米線 配2小食 1飮品!若一米線$22 一小食$6-7豆腐花撈米線是雲南的著名小食,麻辣的程度可以選擇哦!有bb,小辣,中辣,大辣!我想吃辣,但又怕太辣。所以叫左小辣!我接受到,下次試中辣!好滑的豆腐花,加埋米線,配合自己的配料,鹹鹹地又麻麻辣辣,好特別好開胃!真心好match 價錢十分經濟哦,平民化價錢眼睛呈現心形的笑臉!掃街必食!小食選:#蜂蜜芥末一口炸雞 : 約有5/7件每件都啖啖肉!好正!咸味適中,炸得香脆,加上無乜皮,一口一件,食到滿足!#雲南辣雲耳 :今日好健康叫左個菜,其實仲有其他菜選擇嫁!雲耳大大塊,份量多,加埋肉碎同麻辣醬料,好正吾食菜既人都會想食米線有肉碎,加上香料很惹味我最尾清左底,連汁都撈晒想安哥多碗呀!!!服務姐姐好好人呀即叫即整,整得好好食,見我自己帶左樽水,仲幫我裝滿佢
.............
大推介:豆腐花撈米線$22
(5分滿分)
.............

當時己經被佢地既美食所吸引
猜猜這是什麽?
是 #豆腐花 #米線 的組合!
吾好以為好奇怪 勁match勁好食
此為一個套餐 一個大米線 配2小食 1飮品!

若一米線$22 一小食$6-7

豆腐花撈米線是雲南的著名小食,麻辣的程度可以選擇哦!
有bb,小辣,中辣,大辣!
我想吃辣,但又怕太辣。所以叫左小辣!我接受到,下次試中辣!

真心好match
價錢十分經濟哦,平民化價錢眼睛呈現心形的笑臉!掃街必食!

小食選:

吾食菜既人都會想食

米線有肉碎,加上香料很惹味
我最尾清左底,連汁都撈晒
想安哥多碗呀!!!
服務姐姐好好人呀
即叫即整,整得好好食,見我自己帶左樽水,仲幫我裝滿佢
好好人呀!
2016-01-14