招聘中
2天前
2天前
24天前
24天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2015-07-22 1858 瀏覽
話說今日無咩野做,同左女朋友去深水埗果間譚仔食晚餐,傳聞呢一間譚仔係咁多間譚仔中最好食嘅一間,我就抱住一個戰戰兢兢嘅心去試一試呢間譚仔三哥之霸。呢一間三哥有三大特點一。位唔多,好處係可以令到大家食完之後可以快d走人,令到自己會覺得霸住個位唔好意思,所以等位好快二。套餐抵,我本人同女朋友本身就好細食,但佢個套餐四十幾蚊就可以食到我地兩個飽咁仔,真係抵到爛,晚餐四十幾蚊令我覺得儲錢真係無難道,儲蓄買首期必到食堂之一三。女服務員,雖然譚仔係好多人去食嘅餐廳,但佢地嘅服務員全部都係女性。雖然都係一d姨姨,但呢個真係一個好著數嘅地方,因為佢地係餸你嘅時候真係會重手d,我今晚食果個套餐,佢送果d芽菜,真係多到有半碗面咁多。講真,兒家香港地,四十幾蚊食飽兩個人同埋又夠平仲要好味真係少之有少,但譚仔真不愧為香港平民食店之中數一數二嘅頂級米線專家。
呢一間三哥有三大特點
  • 炸醬