招聘中
最高可達 $21,500
月薪
$65-$83
時薪
更多筍工 (5)
2015-08-02 773 瀏覽
講起月尾,荷包不再腫脹~係物價通張的年代點可以唔揀薩利亞同朋友二人行街,早餐未食正好係早午餐交接的時間黎到薩利亞因為我地早到,平日中午一早已經勁多人排隊! 因為便宜呀麻坐底左睇睇餐牌好豪爽咁叫左幾款食物,價錢真心便!平均三十至五十幾不等,就可以食到意式菜,當然你就唔好期望太高會拍得住正宗意菜,但水準的確唔錯! 聽朋友講係日本人經營的,而小妹亦有係日本見過薩利亞,日本人經營衰極有個譜掛! 的確,上菜睇到係新鮮同埋唔算大份,符合期望啦!燒魷魚係小妹至愛! 脆脆地有咬口, 亦多汁! 好juicy !我真係好中意食! 24蚊一份,差唔多,小妹覺得同係日本食的燒魷魚有得揮! 然後黎左個地中海海鮮焗飯, 海鮮料足夠, 無欺場,飯係脆口架! 有傳統焗飯的焦飯的味道! 小妹都滿意! 至於雞翼,正常水平,不過不失,不過小妹嫌佢無咩特色! 令我諗起大型pizza店的脆炸幾寶! 哈哈哈 ! 而小妹強烈推介白汁雞肉菠菜, 星星指數少過燒魷魚一兩粒啦, 白汁芝士味極濃!係這個菜的亮點! 因為汁靚所以搞到菠菜都勁好食呀!!加分加分!!至於pizza份量唔算好大,但足夠三四個人食,而價錢只係三十蚊小妹同友人二人每人
講起月尾,荷包不再腫脹~係物價通張的年代點可以唔揀薩利亞
同朋友二人行街,早餐未食正好係早午餐交接的時間黎到薩利亞
因為我地早到,平日中午一早已經勁多人排隊! 因為便宜呀麻

坐底左睇睇餐牌好豪爽咁叫左幾款食物,價錢真心便

燒魷魚係小妹至愛! 脆脆地有咬口, 亦多汁! 好juicy

小妹同友人二人每人加左十二蚊任飲飲品
飲品吧係自助形式,但企理乾淨! 絕對唔會俾人感覺HEA爆, 而餐廳仲貼心地有奶呀,熱飲等等
吸管一定比大型m字頭食店乾淨架, 小妹推介飲美祿, 場內唔少人係飲汽水架

食咁多野埋單都只係一百頭, 扺啦!
地中海海鮮飯
白汁雞肉芝士