2015-08-05 651 瀏覽
同朋友一行六日, 特登揸車離呢度, 就係為左試佢既椰皇甜品鋪頭面有位可以泊車, 方便人唔算太多啦, 等左15分鐘左右MENU都有好多選擇, 最後我地點左幾樣SHARE 食布甸椰皇 , 榴槤飄香椰皇 , 小矮人分子蜂蜜椰皇 ,出浴椰皇,  心太軟, 西瓜盅豆花椰皇賣相不錯, 但係味道就一般啦, 同TOPPING一齊食味道都幾夾心太軟朱古力味好濃, 不過略嫌唔夠熱唔夠流心西瓜盅豆花, 幾特別, 初初以為只係用西瓜裝住豆付花, 原來唔係咁簡單既首先有個雲呢拿雪糕, 之後就係大粒西米,生果, 再食落去...仲未到豆付花...而係西瓜啫喱, 西瓜味啫喱都係第一次食>W< 好似真既西瓜味道, 好清新再食落去, 終於見到主角啦 HAHA 個人覺得無豆付花係會FRESH好多~食左咁多甜野覺得好漏, 不過, 呢度有花茶免費比你任飲, 好貼心~不枉山長水遠離呢度食我地仲打包左多一個椰皇返去比媽媽食TIM~
同朋友一行六日, 特登揸車離呢度, 就係為左試佢既椰皇甜品

鋪頭面有位可以泊車, 方便

人唔算太多啦, 等左15分鐘左右

MENU都有好多選擇, 最後我地點左幾樣SHARE 食

心太軟朱古力味好濃, 不過略嫌唔夠熱唔夠流心

不枉山長水遠離呢度食

我地仲打包左多一個椰皇返去比媽媽食TIM~
2015-07-12
$50 (宵夜)
  • 布甸椰皇
  • 西瓜盅豆花