2015-05-30 858 瀏覽
去完泰國之後愛上左椰子同椰皇,呢間甜品店我只食過一次,但一試鐘情,深深愛上左。之前朋友帶我來,依加到我帶朋友來食,講真真係好值得推介。今次來見有新野,本來想試下summer special系列,但太想食榴槤同椰皇,所以summer special留返下次啦!最後我叫左榴槤飄香椰皇子,呢個好正因為層次好豐富,味道好夾,最重要當然係d榴槤好好食啦!超香啊!而且啖啖肉!個椰皇入面唔止椰奶,仲有椰皇啫喱!味道清甜!夏天食感覺好refresh啊!食完個底仲可以食埋椰皇肉!超滿足呢!好彩有留肚!朋友叫左出浴椰王子,呢個都唔錯!個布甸好滑!唔太甜。呢度d甜品真係唔錯,d位係細d,但環境都算舒適。另外值得一讚係店內有免費果茶同朱古力噴泉,任飲任食,都算唔錯。舖頭中間有d自拍道具,感覺店主好細心,連呢d野都有提供到,可以話有得玩(自拍)又有得食!
之前朋友帶我來,依加到我帶朋友來食,講真真係好值得推介。

最後我叫左榴槤飄香椰皇子,呢個好正

朋友叫左出浴椰王子,呢個都唔錯!個布甸好滑!
唔太甜。
出浴椰王子