2014-06-22 761 瀏覽
今日經過附近,就當然要黎大家食一齊食下咁喇。今天叫左依個四川擔擔麵,朋友就叫左茄蛋牛手攪麵,價錢好似比之前高左少少,無咁抵食喇已經,不過味道應該唔會有太大改變既,我個擔擔麵好快就黎嚀,一黎就已經聞到個醬汁有好濃既花生味道,同以前差唔多,材料十足就當然喇,炸菜,肉碎等,加埋依個削搖麵比曹普通既更加吸到個醬,真係好正,而朋友個茄蛋牛都無咩點變,賣相都唔錯,味道都算幾甜,當然會有番少少酸味,不過兩樣野都算好夾埋,另外牛肉份量唔算太多,不過朋友話都算夠,但佢啖湯,感覺完成同出面唔同,好有住家既味道,不過就會濃少少,蕃茄仲見係完整一個,已經好少見出面會咁做,但依到就有,但牛肉肉質都做得幾好,牛肉味都有出到黎,不過比個湯搶左少少。
今日經過附近,就當然要黎大家食一齊食下咁喇。