2013-10-01 3145 瀏覽
之前係openrice見到先至知原來嘉頓原來係有餐廳,一路都想試下,但始終唔得閒今次同男朋友買完電腦周圍搵野食,本身諗住是但搵間野食就算,行行下點知見到嘉頓,所以就決定入去食啦!佢個門口好似d寫字樓咁,如果唔係睇過OR,都唔會知原來入面有餐廳,餐廳就係正門入去行在邊條樓梯上去就見到。一上到去我同男朋友都呆左,成間野竟然一個客都冇,我地就照入去啦。我地果陣係下午茶時段,D員工已經為晚飯時段set定枱。我叫左芝士香草漢堡牛肉芝麻風車包配薯條($38)包埋凍/熱飲品,男朋友就叫左個羊肉飛碟餐($40)。等左一陣就有得食啦~(可能因為得我地一枱客既關係xd)賣相唔係話特別吸引(唔記得影相添)但食落係估唔到咁好味!先講塊包,一咬落去係聽到好脆卜卜既聲,跟住落黎就係塊漢堡扒,真係成吋咁厚(冇誇張成份)好有口感好滿足既感覺,而且好濃郁既肉汁味,再配埋好新鮮既生菜蕃茄,正!d薯條都係脆卜卜架,可惜既就係佢係幼薯如果係粗薯一定更加好味!!食一份已經好飽~男朋友果份飛碟份量就細左d啦,岩岩好填到個肚估唔到一間隱世餐廳既水準都會咁好,不過如果遲d越來越多人食既話唔知水準仲維唔維持到呢?我要係多人之前食多幾次
之前係openrice見到先至知原來嘉頓原來係有餐廳
如果係粗薯一定更加好味!!食一份已經好飽~男朋友果份飛碟份量就細左d啦,岩岩好填到個肚估唔到一間隱世餐廳既水準都會咁好,不過如果遲d越來越多人食既話唔知水準仲維唔維持到呢?我要係多人之前食多幾次先
btw員工服務好好,笑容又好親切
而且價錢又唔貴,下次一定會再幫襯架
2013-09-24
  • 芝士香草漢堡牛肉芝麻風車包配薯條