2012-03-26 32 瀏覽
今日約左個客o係油麻地見,於是openrice一下有無D cafe可以傾到野,見到呢度都有唔少好評,所以揀左佢一入到黎發覺都幾昏暗,好似唔係咁岩我要show D文件俾個客喎,原來佢仲有個閣樓,閣樓都幾光猛,都OK坐低大家都先叫野食佢有3個menu牌,紅色係有湯+主菜+飲品,黃色係主菜+飲品(湯另加錢),綠色係drink list我叫左個三文魚沙律,個客叫左個雞絲意粉咁我就有個湯ge,個白湯真係麻麻地,無乜特別,不過個主菜就都幾好,有D三文魚都唔錯,同埋個沙律有麵包槺,好大份,好食又夠飽!至於個客個意粉睇落普通啦,不過佢話都好食ge,但係份量唔係好夠不過我比正評ge原因係佢杯飲品好出色!我叫左ge係熱朱古力咖啡,呢個朱古力咖啡朱古力味唔會太搶太甜,而咖啡味亦都好濃得黎唔會苦,真係岩岩好!兩個人夾埋一百蚊都唔駛,呢個環境同食物黎講算係物有所值!不過唯一要彈係某D侍應服務唔係咁好,態度有待改善!

我叫左個三文魚沙律,個客叫左個雞絲意粉

兩個人夾埋一百蚊都唔駛,呢個環境同食物黎講算係物有所值!

不過唯一要彈係某D侍應服務唔係咁好,態度有待改善!