2015-07-25 1209 瀏覽
呢間野開左咁多年。講左好多次話試。但始終都未食過。。。今日終於試到啦! 三個女仔食左七樣野。。好癲 超飽。。。大部分都好好味 花之戀。。啲沙律醬好酸。。。但當舊花之戀蘸左啲芥末同豉油。即刻好似真嘅花之戀。。 芝士黑松露豬扒飯。好味。豬扒唔太乾。有質感。份量都叫大碟。三個人夠食。佢應該係炒飯底。夠乾身。好味 三色魚生卷卷物。中間包左舊好似炸豬扒嘅肉做涵味道一般。可以唔叫 芋頭臘味煲。好味呀。個汁好似有椰汁。入而有各式齋肉。好味呀 胡椒咸菜雲吞湯個湯好好味呀。。。好有胡椒味。舊雲吞都有正。唔食得辣嘅。建議唔好叫呢個。真係幾辣 大板燒呢個口感有啲似台灣蚵仔煎,入而有啲海鮮幾有口感。上而有一埋蟹爪菜。可以中和下油膩感 軟殼蟹卷呢道。見啲食評話必嗌好好味。所以梗要試下啦。。。。但真心呢樣真係有咩特別。下次再黎。我一定唔會叫。。。總括黎講。雖然呢間野打正旗號食日式素食。。。但真心覺得壽司麻麻。反而其他小菜做我幾好。。。會再黎

三個女仔食左七樣野。。好癲
超飽。。。大部分都好好味

花之戀。。
芝士黑松露豬扒飯。
三色魚生卷
卷物。中間包左舊好似炸豬扒嘅肉做涵
味道一般。可以唔叫
芋頭臘味煲。
好味呀。個汁好似有椰汁。入而有各式齋肉。好味呀
大板燒
呢個口感有啲似台灣蚵仔煎,入而有啲海鮮
幾有口感。上而有一埋蟹爪菜。可以中和下油膩感
軟殼蟹卷
呢道。見啲食評話必嗌好好味。所以梗要試下啦。。。。
但真心呢樣真係有咩特別。下次再黎。我一定唔會叫
花之戀
芝士松露豬扒飯