2011-07-23 84 瀏覽
1. Set A - 「8番野菜拉麵+炸雞球(3只)+泡芙(2只)」評語: 8番拉麵overall 黎講其實算一般, 不過個湯都算ok, 唔會太濃, 但係麵質都算唔錯, 唔會覺得油膩, 炸雞球味道只係普通, 不過就唔會炸得太乾身, 功夫唔錯, 至於泡芙真係好好食, 食o個陣記得成個放晒入口先好咬, 你會有意想不到既效果2. 「8番炒飯」評語: 唔錯唔錯, 比8番拉麵更加好食, 所以呢間野叫8番炒飯可能仲好, 炒飯有o的似鐵板燒炒出黎既飯, 好有口感, 但又唔會太乾, 最好食反而係呢個3. 「寒天菠蘿特飲」評語: 飲落口有o的似jelly 既感覺, 雖然細杯, 但就幾好飲4. 「寒天水蜜桃特飲」評語: 同菠蘿特飲一樣, 不過菠蘿特飲個味比較好o的但唔算抵食, 不過就唔係好貴

2. 「8番炒飯」

3. 「寒天菠蘿特飲」

4. 「寒天水蜜桃特飲」
評語: 同菠蘿特飲一樣, 不過菠蘿特飲個味比較好o的

但唔算抵食, 不過就唔係好貴
2011-07-22