餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2015-08-16 407 瀏覽
除左譚仔, 呢間米線亦係我首選之一, 而且一定要食酸辣!!今日就嗌左酸辣小辣+豬頸肉&豬大腸, 配菜當然唔走得啦, 有蔥同莞茜先最香! 湯底肉味濃郁, 酸酸地加少少辣, 精華係半肥瘦既肉碎, 米線煮到岩岩好, 吸哂湯既味道好好食!豬頸肉就有少少硬, 豬大腸就幾好唔軔亦唔會有臭味。蒜泥白肉-第一次食賣相同譚仔好唔同@@白肉好似肥牛咁半肥瘦幾好食, 蒜泥係好似燒烤嗰啲蒜蓉咁一粒粒, 夾埋一齊都唔錯啊, 不過如果係凍既應該會好食啲? 炸雞亦-好普通既炸雞亦配泰式辣醬, 炸到有啲乾無咩特別, 但朋友說好好食@@
除左譚仔, 呢間米線亦係我首選之一, 而且一定要食酸辣!!
2015-07-31
$70 (宵夜)