2014-08-14 239 瀏覽
難得老闆特然話好想食甜品,作為首席秘書嘅我當然要立即安排。 即刻9秒9㩒鐘俾河畔落車。行到入河畔花園城呢個圈,發現原來多咗幾間甜品店。去度甜椰椰門口,見仲有幾枱係入面,即係冇咁快收舖啦(話哂成12點半) ,可以安心慢慢食,所以就入去坐低order 嘢食。 見佢餐牌都好多選擇,我好自然就叫咗我最愛楊枝金露綿綿冰, 而老闆就叫雪山意式芝士餅同芒果西米露。我嘅綿綿冰好足料,亦好大份,食完之後大滿足。至於老闆叫果2個,較出色同特別係雪山意式芝士餅。 呢個甜品賣相特別,仲可以跟雪糕球,又係大大份,見到呢座山不知幾開心。 呢個甜點中間係cream cheese, 外面用米通包圍,再洒上chocolate powder, 食落唔漏,可以推介.叫咗3個甜品都係100左右,唔貴,好合理嘅價錢,下次老闆再想食可以唔駛傷腦根lu
我嘅綿綿冰好足料,亦好大份,食完之後大滿足。

食落唔漏,可以推介
2014-08-09
$50 (宵夜)
  • 楊枝金露綿綿冰