2015-05-15 1321 瀏覽
相信好多人都食過spagetti house,所以我今次想特別推介佢lunch set既頭盤,芒果汁三文魚沙律~佢每款lunch set都有湯或沙律二選一,我雖然未試過個湯,但如果大家同我一樣二選一揀唔落手既時候不妨先揀呢個沙律!女士們最驚平時既沙律用有好多fat既沙律醬,今次呢個好有驚喜地改用芒果汁,酸酸甜甜,令成個沙律變得格外清新,更加配合夏天既時令~面頭既三文魚係厚切魚腩,但比平時細塊,方便配合其他材料一齊食,令整個沙律加入咸味。雖然係用左螺絲粉做底,但冰涼既螺絲粉吸收哂芒果汁既精華,食完一D都唔覺得飽,而且佢既酸作為頭盤更可以令人胃口大增~賣相睇落都好有心思,番茄切開三份,適合櫻桃小嘴既女士們題外話,一個lunch set係$62-110,除左沙律之外再有一碟意粉或飯,包一冷熱同價既餐飲,未計加一。但我叫左杯凍檬茶就加左兩蚊另外,用會員卡比有9折優惠不過位處開放式既廣場,就嘈吵左D啦
芒果汁三文魚沙律

另外,用會員卡比有9折優惠
不過位處開放式既廣場,就嘈吵左D啦
2015-05-12
芒果汁三文魚沙律