餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

幾年前黎呢到食,D食物真係又抵食又好味,大約半年前黎食時,食物稍微退步,今日黎食時,真係想用「難食」呢2個字黎形容呀。蕃茄三文魚長通粉 + 炒什菌: 首先,蕃茄三文魚長通粉裡面真係唔覺有三文魚,就算真係俾佢打碎左,肉眼都應該見到少少哇,無囉,都算啦,我當食蕃茄長通粉啦,不過,你唔俾熱野我食你都俾D暖暖地我既好嗎,而唔係俾D凍冰冰既野我食囉。炒什菌方面味道都算正常,好簡單咁用左鹽同黑椒去調味,但係食左一啖凍既意粉後,真係食咩都無味啦。煙肉三文魚柳卷: 三文魚柳好鹹,薯格亦都係凍既,真係食到唔想食。食完呢餐飯之後真係對呢間咖啡室非常失望呀。
番茄三文魚長通粉 + 炒什菌

食完呢餐飯之後真係對呢間咖啡室非常失望呀。