餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2015-05-19 1611 瀏覽
IKEA 我來了!當你銀包冇錢個陣 但又好想食到好味又唔傷銀包既野 ikea係你既選擇!佢價錢有幾抵我相信大家都有聽過 今日同朋友黎到 嗌左好多野食 因為太肚餓又太抵了 我嗌左肉丸加意粉 佢既肉丸非常有肉汁 一d都唔乾 配上紅梅醬 更開胃 意粉加上肉丸汁 juicy又好味 雞翼係唔少得 炸到個皮又脆又香 薯條就冇咩特別 只係為左過口癮 仲嗌左個肉醬通粉 好大碟 兩個人share都仲有淨 肉醬好香甜 有好多肉碎 朋友自己嗌左個三文魚沙津 我就嗌左個肉排 肉排故意煮得有少少生 唔太食生既我都接受到 肉汁鎖住係入味 一嗌落去又多汁又香 嗌甘多野每人都係90蚊 仲要食唔哂要帶番屋企食宵夜!一個字:抵!
IKEA 我來了!

• 瑞典肉丸