2016-05-23 1848 瀏覽
住係附近,但一直都未有機會試下依間韓國燒烤。尋日第一次幫襯,見到啲lunch set都幾抵食$35左右仲有韓國罐裝飲品送,於是叫左個泡菜豬肉炒粉絲外賣。首先講味道不過不失,略為油膩,而泡菜係凍既,好好岩岩係雪櫃拎出黎加落去。但最令我覺得失望既係員工既態度好差,對住其他客都係黑口黑面。雖然我買30幾蚊野,服務態度都唔會要求佢好好。首先等叫外賣時,一直冇人理會。隔左一陣有個男員工同我落單,落單後,聽到女員工(店長?)同男員工講:外賣既就由得佢等陣⋯之後原來男員工係冇得落單,個女員工呼呼喝喝仲要手指指,咁再落過單,收錢個陣仲要喝我: 俾錢行過黎宜度!我坐在係店出面等左大約10幾分鐘,個女員工嗌左聲外賣就將袋外賣pat左係個枱度。經過今次,我唔會再去依間,食物質素普通,但員工態度差,無謂貼錢買難受。
住係附近,但一直都未有機會試下依間韓國燒烤。

雖然我買30幾蚊野,服務態度都唔會要求佢好好。

首先等叫外賣時,一直冇人理會。

外賣自取