2015-01-17 3948 瀏覽
My dear friends,朋友的婚禮於 Shatin Hyatt 舉行,恭喜恭喜!!! 因為朋友的婚禮後的當天,正是小弟牛一加上朋友們飲完之後意尤未盡,所以朋友們選擇酒店內既 Tin Tin Bar 繼續 have fun 朋友 Order 了兩支 Prosecco,有 salted peanuts as snacks坦白講,如果我話你聽我飲到甘上下依然分得出 Prosecco and Champagne - 係呃你既可以話呢隻 prosecco 比較 sweet, 而且感覺上也比較 light, 容易入口比較起 champagne 價錢較低,所以亦可以多飲兩杯 但壞朋友s一定要我醉之下特意 order 了一杯 Bacardi 151 俾我在下不勝感激.如果你想醉的話,this is the ultimate shot.非常灼喉,消毒一流 - 75.5% alcohol by volume如果淨係 comment on 呢個 shot, 我一定俾喊 Tin Tin Bar 環境傾計一流,雖然朋友s話裝修有少少似國內既夜總會但 location 其實好適合附近既人,始終離 LKF
My dear friends,

因為朋友的婚禮後的當天,正是小弟牛一

比較起 champagne 價錢較低,所以亦可以多飲兩杯
但壞朋友s一定要我醉之下

特意 order 了一杯 Bacardi 151 俾我

在下不勝感激.

但 location 其實好適合附近既人,始終離 LKF 比較遠

而且有 live band 表演,當晚水準高到似 CD VERSION 以為播牒

so is it better than LKF?

No, because we went to Lan Kwai afterwards.

Cheers,
Ben