2015-02-22 1742 瀏覽
樂富尼間牛涮鍋而家做緊3人同行1人免費(60分鐘LUNCH放題)最岩成班人一齊去涮下涮下 RE-U好去處👍可能我對食物唔太嫌占 個人認為打邊爐靚少少同普通既牛涮完唔會差得遠 所以嗌左最普通既60幾蚊SET加醬油湯底60幾蚊雖然得一碟牛/豬揀 但出面配菜同野飲任夾任裝 唔算多種類但都可以接受 始終一分錢一分貨包括:1.丸類+其他 --- 腐皮鮮蝦卷(即係春卷) 韓國年糕 芝心丸 包心香芋丸 吞拿魚丸 芝士腸 芋絲2.蔬菜類 --- 白蘿蔔 京蔥 韮菜 娃娃菜 金菇菜 唐生菜 蕃茄 冬菇 雞脾菇 粟米 粟米芯3.麵類+熟食 --- 拉麵 烏冬 和牛炒飯(熟食) 白飯(熟食)4.軟雪糕 --- 朱古力醬 士多啤梨醬 焦糖醬 彩針 OREO碎 石頭朱古力 麥圈 *不要期望太大 只係雀巢軟雪糕味*5.飲品 --- 橙汁 蘋果汁 汔水6.醬油 --- 日式胡麻醬 明太子醬油 唐辛子醬油(辣豉油) 七味粉 辣椒醬 普通醬油etc店員好細心會提供個衣蓋比你蓋住放係凳後面既衫 防止吸味 夠鐘亦都唔會即刻趕你走只係補充出面食物既速度有啲慢😓
最岩成班人一齊去涮下涮下 RE-U好去處👍

包括:
5.飲品 --- 橙汁 蘋果汁 汔水

只係補充出面食物既速度有啲慢😓
牛肉 + 配菜(年糕,腐皮鮮蝦卷)