2013-02-04 1715 瀏覽
已經第四次黎呢到食lunch喇,因為近學校。今次有promotion,三人食二人價錢咋,好開心。我地兩個叫豚肉$58,一個叫混合$62,都係得一碟,任叫果隻要$98,不過諗住lunch都唔使食太多都夠。仲有而家有新湯底,我地叫左一邊豬骨黑蒜油,一邊泡菜辛辣,混合湯底都係加$5咋。黑蒜油其實係出前一丁個黑蔴油味,幾香既,不過唔夠濃。我次次去都會食碗和牛炒飯,真係ok,我覺得好食過牛陣。今次啲牛同豬都幾好,係真係太薄,得一碟變左好似得好少,唔太夠喉。配料果啲大家都知係差唔多啦,不過呢到好過牛陣係有讚其烏冬,貴同好食過普通烏冬架。仲有呢到有胡麻醬,即係吉野家點牛肉果隻,佢唔會溝希左,好好,好濃味。不過比較牛陣,呢到少配料啲,我唔知係咪因為lunch時段啦,無係牛陣食過lunch,同埋牛陣有dryers/ Hagen daz ,呢到得無牌子自己唧既軟雪糕,但係有得加粟米片,朱古力醬果啲,同埋呢到啲牛好食啲,多啲湯底揀,同埋包埋任飲。如果佢好似牛陣咁多啲唔同配料,雪糕有牌子既應該會受歡迎啲。
2013-02-04
用餐優惠
其他
  • 讚其烏冬,和牛炒飯