2015-01-09 606 瀏覽
在旅行中已見到他們在facebook 中見到有頂級安格斯牛 及 雪糕塔 !已好想回來食! 所以落機 ,飛的,食完順路番屋企 !例牌頭盤黑醋沙律,今次是 菠菜忌廉湯 , YUMMY今晚幾多人,又可能有人食生日飯吧,即時煮的食物係要等等的,明白的明白的,等了一陣子,主菜老公叫的 “極佳級"安格斯牛, 我地一家忍不住 “嘩"左聲。好大件 !看到都流口水 !香濃牛味,夠 juicy !餐牌上寫芥辣醬汁,食落裡面除芥辣外有點蛋味及甜甜地 ! 有點心思 !仲有燒汁相伴。一齊來的羊架配南瓜醬薯蓉。羊架油脂烤得香噴噴,酥酥的羊味,加上肉質酥軟,保持出色水準。南瓜蓉很香甜。個女唔成咁多肉,點了這裡的意粉今日是巴馬火腿蕃茄乾意粉香噴噴好吸引, 意粉煮得有咬口, 而且醬汁剛掛在意粉上,唔會太重酸甜蕃茄味, 有d 炸左的巴馬火腿, 令整碟意粉更可口 !再來個女最愛甜品 !HOMEMADE 紐約芝士餅濃沃芝士味 及鮮味草莓 ! 正 !幫晚餐劃上完美的句號!整體來講我覺得你地煮得好好會成日來 !

已好想回來食! 所以落機 ,飛的,食完順路番屋企 !
例牌
頭盤黑醋沙律,
今次是 菠菜忌廉湯 , YUMMY
今晚幾多人,又可能有人食生日飯吧,
即時煮的食物係要等等的,明白的明白的,
等了一陣子,
主菜
看到都流口水 !

香濃牛味,夠 juicy !
仲有燒汁相伴。
安格斯牛 “極佳級''
一齊來的羊架配南瓜醬薯蓉。
南瓜蓉很香甜。
羊架配南瓜醬薯蓉
個女唔成咁多肉,點了這裡的意粉
今日是
再來個女最愛甜品

HOMEMADE 紐約芝士餅
濃沃芝士味 及鮮味草莓 ! 正 !

幫晚餐劃上完美的句號!
整體來講我覺得你地煮得好好
會成日來 !
HOMEMADE 紐約芝士餅
題外話/補充資料: 柴灣工廠區的上樓食市, 好味! 無招牌,無水牌, 入到大廈管理員就知你好似一定去6樓咁. 搭電梯到6樓,1號, 推開就是這實而不華的餐廳 。 努力啦 ! 做下宣傳啦 ! 我作為一個師奶會想你地做好D !
2015-01-04
安格斯牛 “極佳級''