一去到叫我地上上層近廁所位食 我地要求調位 因為其實仲有好多位 但佢地話有d係4人枱 有d係6人枱 有1張係佢地飯枱 無得調!咁我地唯有照坐 點知有另一couple上到黎 同我地一樣要求 佢地另一個男同事轉俾佢地囉 個心已經勁嬲 洽我地兩個女仔姐我地無出聲 到埋單個時我地俾visa 佢一句我地咭機壞左 我同朋友互望 無咁多cash 佢一句唔好意思都無 (佢明明門口大大隻字寫住visa/master) 咁我行左幾條街去拎cash 番到黎身水身汗 叫佢埋單 佢收完錢仲要同要同d同事吹水 究竟呢度d人咩事 同佢講可唔可以快小小 個同事竟然同我講你自己行落去俾錢會快d囉 極度無禮貌 千萬唔好去 未試過嬲到去log in寫食評 crazy
個心已經勁嬲 洽我地兩個女仔姐