2015-12-19 188 瀏覽
Holly Brown其實都喺香港開咗一段時間啦。每次未到食飯時間又肚餓既時候,佢都會係我其中一個選擇。👀對於我嚟講,炒雪糕...純粹係gimmick嚟既,我真心唔覺得炒完,真係會分別好大,尤其係咁既價錢。所以我第一次去食既時候,純粹係普通去食甜品既心態,並冇因為係炒雪糕而有所期待喔。每次我都會食<黑武士>同<藍星魔力>。利申:我係可以食得好甜既,所以<黑武士>對我嚟講係甜味剛好。👉朱古力味雪糕加朱古力碎再加上朱古力味蛋糕👈。今次就食咗<藍星魔力>,相比起市面既雪糕,佢既vanilla味比較重,雪糕本身也好creamy,再加上糖針同星星脆脆,口感一流👍。仲有底下既窩夫餅,每次都係新鮮整完,脆脆既,非常香。一個女仔食完,真係剛剛好。一分價錢一分貨,其實都係可以一試再試㗎。

每次我都會食<黑武士>同<藍星魔力>。

一分價錢一分貨,其實都係可以一試再試㗎。
2015-12-19
外賣自取