2008-07-03 8 瀏覽
小牛係麥記忠實粉絲,次次出新野都必試,今次既黑椒漢堡梗係唔例外啦!不過,既然有更加大份更加豐富既珍寶版,於是就試左珍寶黑椒漢堡喇!雪儀見到珍寶呢兩個字,又見話有四塊牛肉,心諗一個女仔肯定食唔晒,食晒就會飽死,所以都係黐小牛個包食,試一試啦!珍寶黑椒漢堡到手後,發現比想像中無咁厚,張海報整到個包好多層好厚咁,但係真正既就似乎比一個巨無霸仲薄少少,味道方面,包無野好講啦,只係珍寶版包包會有芝麻啫,塊牛肉既味道已經俾汁掩蓋,而最好味既都係個黑椒汁,呢個汁唔算太辣,可接受,尤其配牛肉,十分惹味。如果要同前一輪promotion既王子將軍漢堡比較,我地就覺得玉子好味一點了!另外,見到好多人試黑芝麻新地,原來呢隻味道都幾受人歡迎個喎!我下次先試啦!