2017-04-27 281 瀏覽
韓舍聽就聽得多,食就真係未食過,尋晚收工好想食韓燒,就搵埋男朋友一齊去試試佢。去到都9點半,所以唔使等位就入左去坐。同普通韓燒唔同係佢好貼心地真係有夾燒肉食嘅生菜同泡菜個d配料比埋您,唔係間間有,唔錯。一開始食個沙津先😎然後食韓燒當然就大量肉類啦,佢肉類都有幾多選擇佢有好多肉揀之外,佢仲有三文魚燒,可以試試佢,菠蘿串都有,我覺得都幾驚喜,加上佢d肉係都幾好食!係肉類嘅旁邊,有d炸物之類嘅野,大板燒都有。仲有個芝麻醬蟹籽玉子豆腐,呢個幾啱我👍行過少少有刺身櫃,我叫左三文魚同蟹棒,佢d三文魚係厚切,蟹棒都ok,係韓燒到食到呢個質素算非常好!除左刺身仲有d壽司,有d熟食選擇幾好。跟著我男朋友見到有得自己整章魚小丸子,佢又話要試試佢。佢有埋指示教點整,所以我男朋友覺得自己都幾成功。小丸子隔離仲有炒年糕,我地已經飽飽就冇食到。跟著就到甜品啦!!!😍佢係有超級多款甜品有豆腐花,自己炒雪糕都仲得,唔想炒隔離有d普通自己整一球球嘅雪糕。我自己仲整左個棉花糖,好有成功感!格仔餅都有得整😂食埋個爆谷🍿當然唔少得最基本個d甜品,佢係有兩個呢d櫃嘅款,我覺得幾貼心,細細件咁。埋單每人二百蚊唔使,又有得試下自己

去到都9點半,所以唔使等位就入左去坐。

一開始食個沙津先😎

然後食韓燒當然就大量肉類啦,佢肉類都有幾多選擇

係肉類嘅旁邊,有d炸物之類嘅野,大板燒都有。

仲有個芝麻醬蟹籽玉子豆腐,呢個幾啱我👍

行過少少有刺身櫃,我叫左三文魚同蟹棒,

除左刺身仲有d壽司,有d熟食選擇幾好。

跟著我男朋友見到有得自己整章魚小丸子,佢又話要試試佢。

佢有埋指示教點整,所以我男朋友覺得自己都幾成功。
小丸子隔離仲有炒年糕,我地已經飽飽就冇食到。

跟著就到甜品啦!!!😍

佢係有超級多款甜品

有豆腐花,

自己炒雪糕都仲得,唔想炒隔離有d普通自己整一球球嘅雪糕。

我自己仲整左個棉花糖,好有成功感!

格仔餅都有得整😂

食埋個爆谷🍿

當然唔少得最基本個d甜品

佢係有兩個呢d櫃嘅款,我覺得幾貼心,細細件咁。

埋單每人二百蚊唔使,又有得試下自己整下d小食,幾得意🙆