今日同家姐行油麻地附近既時候 見到有個人系到派傳單 見到又吾算好貴 又未試過呢間 就同左家姐去 諗住睇下好吾好味 竟然都吾錯bo 價錢就同平時普通韓燒差不多 所以就食左7.15分個場拉入到去都見到有好多人系出面等緊應該係好多人依家先慶祝父親節食飯 不過係出面等嘅時候有好多位俾我哋坐下 唔會要你企系到等 而且出邊會有爆谷比我地食 當做小小心意 要員工態度不錯經常都會主動同你收起枱上嘅空碟 每次收碟嘅時候都會講聲 "幫你收一收碟先啊" 而且叫佢俾啲牙籤、紙巾都唔會托手爭 好快就比到哂lu而且入到去所有野都好整齊唔會話好污穢因為通常做開韓燒、放題食嘢都會比較污穢 但係竟然唔會 仲有一個抽油煙機係燒燒爐上面 令到我哋唔會吸左咁多油煙 食起上嚟都冇咁辛苦 呢個設計值得一讚一入到去已經見到好多甜品刺身等等 已經非常吸引 而且種類真系多 有熟食 有生肉 仲有使人期待已久既甜品呀生肉種類雖然唔係好多 但係已經可以滿足到我拉 入面嘅豬頸肉係最好味 肉地又夠好味 而芝士腸就夠晒脆 咬入去仲有好多芝士tim 牛仔骨就難少少咬出黎d肉 甜品方面 佢有好多唔同種類嘅甜品 而且仲有依家好新穎嘅炒雪糕機棉花糖機雪糕

甜品方面 佢有好多唔同種類嘅甜品 而且仲有依家好新穎嘅炒雪糕機棉花糖機雪糕機等等 食之餘仲可以娛樂一下 自己製造嘅永遠都係覺得最好味xd
整體而言,價錢同普通色店差不多 而呢度種類又夠多 所以下次都會再黎呀!
2016-06-20