2016-04-19 1448 瀏覽
最近心癢癢好想去食韓燒,於是約咗一班朋友收工一齊去燒一燒!朋友之前去過韓舍,評價都唔錯所以決定跟佢一試!韓舍位於創興,都方便大家又易搵!去到好似食自助餐一樣,燒肉一區、刺身壽司一區、熟食一區,甜品一區!好清晰 燒肉種類好多,唔怕冇肉食!我最愛係蒜蓉雞翼!雞翼醃得夠味,燒完都有蒜香味!唔錯! 仲有辣味雞柳都唔錯,雞肉帶有少少辣,配合生菜食會減低個辣度,適合喜歡小辣嘅朋友!除咗食肉之外,仲有好多蔬菜可以揀!各種菇類,茄子,連菠蘿都有!燒菠蘿最正,令整餐覺得冇咁油!刺身壽司一定要食,款色多!估唔到連海鮮都有!冷盤有海蝦、青口、蟹!都幾新鮮,一d都唔腥!熟食方面,選擇都幾多!就算朋友仔唔太喜愛燒肉,韓舍嘅選擇好多,唔怕冇野食!仲有可以試下口水雞,雞肉嫩而且辣得過癮,好有川味 推介嘅有炸物,好好彩佢岩岩炸起,食落真係好脆!蠔仔炒飯都不錯,炒飯唔會好乾,確有酒店水準!甜品方面連朱古力噴泉都有!哈哈 童心未泯。。。成班大細路都爭住要玩下!有得任飲任食,真係好開心! 食到好飽,抱住個肚返屋企!

甜品方面連朱古力噴泉都有!哈哈
童心未泯。。。成班大細路都爭住要玩下!
有得任飲任食,真係好開心!
食到好飽,抱住個肚返屋企!
2016-04-07