2016-04-18 1402 瀏覽
一早訂好枱, 去到即刻有位, 平日晚上都幾多人,幾乎滿座, 唔同入座時間價錢都唔同, 食物款式都幾多, 韓燒, 壽司, 刺身, 熱食,甜品等等, 款式都比其他韓燒食店多韓燒食物有豬扒, 牛扒, 牛仔骨,黑椒牛肉粒, 多春魚, 疏菜,雞扒, 雞翼,魷魚等等, 推介雞翼, 有辣同唔辣, 入味得黎辣味夠, 愛辣的必試, 牛仔粒都唔錯, 切得細細粒, 好快熟,燒完後仲好淋身, 其他肉類都有水準泡菜, 估唔到又幾好食, 夠辣, 唔太酸, 當開胃菜唔錯海鮮冷盤, 有蝦同青口, 等燒野食時食住先, 蝦都幾鮮甜, 又彈牙, 我地一班人都食左幾多下自助飲品吧, 有汽水, 沙冰, 熱飲有咖啡, 美錄, 仲有茶, 梗有一款岩飲壽司及刺身, 唔記得影相, 剩係記得影鰻魚壽司, 每款試了少少, 都幾鮮, 刺身有三文魚, 希靈魚,蟹柳, 厚切又肥美, 壽司細細件, 可以留肚食下其他野甜品時間, 款式好多, 有啫喱, 桂花糕,蛋糕, 雪糕, 炒雪糕等, 己食得太飽, 所以只係食左雪糕, 有軟雪糕, 及自助雪糕, 都幾得意, 有雪呢拿,芝麻及薄荷朱古力雪糕, 芝麻味夠濃,薄荷配上粒粒朱古力又可以加強口感及甜度岩岩好
泡菜, 估唔到又幾好食, 夠辣, 唔太酸, 當開胃菜唔錯
壽司刺身, 唔記得影相, 剩係記得影鰻魚壽司, 每款試了少少, 都幾鮮, 刺身有三文魚, 希靈魚,蟹柳, 厚切又肥美, 壽司細細件, 可以留肚食下其他野