2016-04-16 907 瀏覽
女人對感情可能比男人專一,但對食物比較多心,如果你同我一樣,又想食韓燒又想食刺身 壽司 海鮮,又想食熟食,仲想食埋甜品既話,你就一定要黎韓舍,呢度可以滿足哂你多心既所有願望,一入去已經見出面坐滿等既人,心想,好在一早book定位,到走既時候,出面等既人多得誇張,咁多人黎,質素係點呢?由先同大家睇有幾多選擇先佢既被好鮮甜,推介相片不能盡錄,因為我只可以post限量既相,但佢食物既種類同款式真係勁多,老實講,到最後我應該只係試左全部既一半就好飽,要留番下次再戰韓燒部分所有肉類,例如豬頸肉,雞翼,牛肉,都唔會好似出面咁“那”到d肉林哂,我揀左d調味唔係好濃既肉類,再佢配備既汁,更為美味我燒野食中,最鍾意燒蔬菜,一黎可以減少自己既罪惡感,二黎感覺好清新,而呢度提供既蔬菜類款式都好多,最鍾意佢既豆,茄子,菠蘿極力推介秋刀魚,外皮脆,內裡超甜超好味,一d 腥味都無,而且佢個爐完全唔會痴住呢個焗蠔個樣好靚,味道都可以但蠔就較細隻食到最後,本身大戰甜品,奈何已經飽到上心口,所以食唔落好多,只係試左幾件糕點同雪耳紅棗糖水,飲完最尾糖水感覺好滿足,餐廳唯一缺點係抽氣系統較差,食完會成身味道,其他野都好滿意

由先同大家睇有幾多選擇先
佢既被好鮮甜,推介
韓燒部分

呢個焗蠔個樣好靚,味道都可以但蠔就較細隻

食到最後,本身大戰甜品,奈何已經飽到上心口,所以食唔落好多,只係試左幾件糕點同雪耳紅棗糖水,飲完最尾糖水感覺好滿足,餐廳唯一缺點係抽氣系統較差,食完會成身味道,其他野都好滿意,為星期五畫上完美句號,

2016-04-15