2016-03-27 339 瀏覽
復活節假期,想食韓燒,見創興都有兩間,就去左試韓舍,先講價錢208+10%,同食放題價錢差不多。我地6點就去到,所以人唔多。而且仲坐得好舒服。 一開始行左個圈,超多野食,同一般既韓燒好唔同。有大量甜品,又有熱食,又有刺身壽司。燒肉類既選擇好多,而且仲放得好整齊,有牛肉片,黑椒牛肉粒,牛展,雞腎,原味同香辣雞翼,豬腩肉,韓式辣雞,魷魚,牛脷,多春魚,金沙骨,炸魚片,雞翼尖,芝士腸,獅子狗,豬肉餃,翠玉瓜,菠蘿,四季豆,青椒,茄子,洋蔥,雞脾菇,南瓜,冬菇,粟米,d肉好入味,賣相又好,豬腩肉好正,唔會太肥,燒完油份迫左出黎,不得了,好好味呀。 熱食都有好多,仲不停refill,有口水雞,韓式辣雞球,芝士焗芥末豬柳,泰式紅咖哩鴨,忌廉菠菜龍脷柳,糯米飯,豬腳薑,牛尖腸潛艇,湯,薯條,咖哩角,薯餅,豬腳薑真係好好味,我見好多人都拎一大碟,豬腳好入味又唔會好肥。青口,凍蟹,蝦,刺身,壽司,青口細細隻,不過好鮮甜,刺身好肥美。壽司我不食,不過行左幾轉見佢都有轉款。 汽水,沙冰,熱飲,選擇好多,連好立克都有。甜品,果凍,奶凍,芝士蛋糕,朱古力

青口,凍蟹,蝦,刺身壽司,青口細細隻,不過好鮮甜,刺身好肥美。壽司我不食,不過行左幾轉見佢都有轉款。

汽水,沙冰,熱飲,選擇好多,連好立克都有。

甜品,果凍,奶凍,芝士蛋糕,朱古力蛋糕,朱古力噴泉,棉花糖,炒雪糕,鯛魚燒,芝士tart,水果,四款雪糕有綠茶,曲奇,雲里拿,芝麻,再加軟雪糕。大小朋友見到都開心。我就最中意食佢個芝士tart,好香,細細個,可以一啖一個,不過一出爐就好快俾人拎晒要等再焗。

呢個價錢有酒店水準,選擇又多,真係好得!
2016-03-26