2015-11-02 4291 瀏覽
最近假期多, 約老朋出黎聚聚,近返工附近食啦。上次都黎過韓舍,因為覺很坐得幾好,以附近放題黎講其實算闊, 環境都唔錯,光猛, 所以再黎多次啦。呢間放題係屬於韓燒類型, 要自己出去拎野食, 感覺就好似自助餐,當然無酒店咁high class la.而家就簡單介紹下啲食物啦。放題不能少的刺身三文魚壽司bar可以簡既刺身數量少左啲,而且仲有限4塊但係佢既質素又的確比其他好其中有三文魚啖啖肉, 好有咬口同魚香,而且係仲厚切,good good.而八爪魚刺身, 就大塊既, 好烟um,每啖都好似有海水滲出黎。三文魚壽司都ok la ....不過件三文魚就薄左d 韓燒方面, 都好多選擇,全部都淹曬,包括有雞翅,牛肉,豬扒。。。。應該係我廚藝了得, 我燒既雞腎,又爽口, 又彈牙, 咬到嗦嗦聲;仲有雞翅都好大仔,肉質好, 保留質感同入味汁仲有啲凍盤海鮮, 凍盤好開胃,好新鮮。甜品款式好多, 女仔好鍾意,我就鐘意佢個奶凍 好creamy口感 加埋淡淡既奶油香,美好既1餐。
最近假期多, 約老朋出黎聚聚,近返工附近食啦。

三文魚壽司都ok la ....不過件三文魚就薄左d

仲有雞翅都好大仔,肉質好, 保留質感同入味汁

仲有啲凍盤海鮮, 凍盤好開胃,好新鮮。

美好既1餐。
2015-11-01