2014-08-28 8288 瀏覽
韓舍個名平時聽得多,於是今晚就去試下。一去到就見到門口有個錦花糖機,同好多甜品。我地一開始就拎左甜品櫃裏邊的野食 有多款既蛋糕 啫喱 木糠布甸等。而錦花糖甜甜地,真係好似細細個食果種。 放題既主角就當然係刺身啦!我同班朋友即去排隊拎三文魚 希靈魚 吞拿魚。三文魚肉真係好厚,加上表面上既魚油,未食都俾佢既賣相吸引。一食落口甘甜既三文魚腩,用一個字形容正。仲有其他刺身都好正!!!好似魷魚等等,佢地除左鮮味好足之外,而且每次份量都好足,好似個厚道,令個口感提升。翡翠螺真係不得不提!!!一挑出黎就見到大大舊肉係到,肉質仲好結實!!! 加埋檸檬汁成個鮮味真係一流。不過,食物雖然係好好,但係就唔太喜歡要排隊攞魚生刺身,仲要每次都限份量,結果每次都唔夠。搞到我要出入幾次。其實整體表現係唔錯,如果要我黎多一次我都制!!!但拎刺身個安排改下就好啦。
韓舍個名平時聽得多,於是今晚就去試下。

其實整體表現係唔錯,如果要我黎多一次我都制
!!!但拎刺身個安排改下就好啦
。