2016-11-13 2303 瀏覽
見好耐無食韓國燒烤,所以行完街後,近近地係附近揾左間任飲任食既韓國燒烤,個價錢真係抵食。入座既時候已經見到有好多野食係出面。放低袋後,即刻出去睇下有咩食。前菜:分別有醃芽菜、泡菜、中華沙律等⋯食完前菜特別開胃,而且唔會太辣。肉類方面,分別有金菇牛肉卷、極上牛肋骨、肥牛、牛肉粒、雞翼、雞肉、五花腩、䕶心肉、豬扒、多春魚、墨魚仔、魷魚鬚、雞肶菇、洋蔥、茄子、鴨胸、腸等等⋯⋯燒既食物已有好多選擇。所有醃左既燒肉真係醃得好入味。豬牛雞肉味道真係好好味,出色!另外,亦提供生菜、蒜頭、燒肉醬料,等大家可以包住用黎食,抵讚!金菇牛肉卷:之前既燒烤都未試過有金菇牛肉卷,我覺得好特別,燒完唔乾之餘,仲有啖啖肉汁。 雞翼:醃得入味之餘,肉質鮮嫩同好滑,正!另除左肉類之餘,仲有蔬菜可以燒,唔洗淨係食肉咁heavy!另外,熟食方面有韓式炒粉絲、韓式薄餅、薯餅、秋刀魚、炸雞全翼、炸饅頭、壽司、炒飯、燒三文魚等⋯薯餅:啱啱新鮮熱辣出爐,又脆又好味!炒飯:有蛋香同火煺香,好味!蜜糖雞全翼:啱啱新鮮出爐,雞翼熱辣辣,上面沾滿左蜜糖,當堂覺得無咁熱氣,yummy!韓式炒粉絲:粉絲炒得非常爽口同埋味道好夠!另飲品/甜品同
雞翼:醃得入味之餘,肉質鮮嫩同好滑,正!
另除左肉類之餘,仲有蔬菜可以燒,唔洗淨係食肉咁heavy!
薯餅:啱啱新鮮熱辣出爐,又脆又好味!
炒飯:有蛋香同火煺香,好味!
韓式炒粉絲:粉絲炒得非常爽口同埋味道好夠!
另飲品/甜品同雪糕仲有好多選擇添!good!