2016-01-30 3038 瀏覽
呢排小新同愛麗絲中意左玩波子棋😂 所以成日去樓上Cafe邊食邊玩🍛👾 今次我地揀左部屋咖啡室☕️ 我地一入到去先係攞左波子棋泥玩😂 跟住就點野食喇😋 呢到幾得意,侍應係俾個白板仔我地自己點餐。三文魚Fans既愛麗絲唔洗三七廿一就揀左忌廉三文魚意粉。煙三文魚好配個忌廉汁,唔會好漏,幾滑幾Creamy,而意粉都好足,成個菜好Classic,真係好正😚而小新呢就叫左咖哩雞肉漢堡飯,兩塊漢堡扒都煎得好香,外層香脆,而伴飯既日式咖哩又唔會太辣,味道偏甜,唔錯唔錯🍛額外分享既係跟餐既南瓜忌廉湯🎃 個湯真係好好飲! 南瓜味好重,湯中亦夾雜住南瓜蓉,好creamy,味道真係好唔錯😋最後當然唔少得飲品啦,我地分別點左凍焦糖朱古力同凍榛子朱古力,都好大杯,仲有層Cream做裝飾,好令😁