2015-04-08 255 瀏覽
行到攰攰地,又係到月尾 。但係時間又未到食飯 ,咁就食反個食米線。辣野我就本身最Like La ,我既首選自然係麻辣米線,簡直係味覺刺激!諗起真係湧哂口水!。芳間有林林種種唔同既米線餐廳,始終譚仔既口味最夾我,又便又好食,米線煙韌有口感,芽菜爽口,雞肉和豬肉不韌不痴牙,魚蛋大粒較淋,炸醬帶點酸辣相當惹味開胃,清湯清甜不油膩。如果真係月尾得好嚴重,又要同女朋友去食野 ,過橋米線,包括有魚蛋、牛丸、墨丸、竹笙、牛肉、雞肉、豬肉、腩肉、火腿、炸醬、酸菜、豬膶、芽菜、韭菜、腐皮、生菜和豆卜,整碗$39 ,E個就最底玩LA。加上我覺得牛肉往往係飲食連鎖點既敗點,都有啲分店做得唔夠好,比如啲牛肉唔多熟之類。旺角譚仔就將牛肉煮得恰到好處,唔係太生,亦都唔係太熟,有口感之餘都唔會太難咬開,牛肉味都尚足。。但係有小小錢就可以加多個土匪雞翼。佢有種特別香料醃製,皮脆雞肉嫩, 而且內外都好入味,香得黎又脆脆地。正!想要高級既服務,你就唔好冧LA,因為可能係人手唔夠,招待就差少少LA 。但係座位有半椅背,尚算坐得舒服 。
行到攰攰地,又係到月尾
。但係時間又未到食飯
,咁就食反個食米線。辣野我就本身最Like La
,E個就最底玩LA。

。但係座位有半椅背,尚算坐得舒服
2015-03-23
  • 炸醬另上係常識吧