招聘中
今天
2天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2017-07-10 752 瀏覽
應該好多人同我一樣,自從有譚仔同譚仔三哥,食米線食到毒癮咁,每幾日就要食一次!無錯,今晚毒癮起,所以食三哥,食過N次,但今次好好分享一下!食過一次糊辣後,從此愛上,每次食三哥就只食呢個湯底!酸菜又係本人最愛😆,三哥既墨丸最好食,叫雙拼貴左料又少左,所以朋友叫墨丸米線,分2粒俾我就岩好啦墨丸麻辣5小,麻辣味好麻,5小辣對我黎過已經食唔到。土匪雞翼: 呢個一直keep到水準,即叫既炸,所以上枱實係熱辣辣,香噴噴!無論食譚仔定譚仔三哥,都令人又愛又恨,愛佢既湯底,愛佢既小食,但每次,係每次,食完成晚都口渴到爆,每次都好後悔,但過幾日又再去食😝人類總喜歡犯同樣既錯!😏
酸菜糊辣十小

墨丸麻辣5小
墨丸麻辣5小,麻辣味好麻,5小辣對我黎過已經食唔到。
細土匪雞翼

2017-07-09