2015-10-06 17880 瀏覽
今日請同事食餐飯慰勞一下,佢地想吃自助餐,於是選了這一家。//相比之下,我個人對自助餐的熱情已經減了不少,可能是希望簡單一些點菜會較好,幸好這家的食物質素不錯(當然以cp值相比,因有openrice coupon折扣後,不用400元一個人)。//首先雖然佢8:30才開始,但食物仍有不少,當然有我喜愛的魚刺身和生蠔。不過生蠔較細隻,但刺身算新鮮。//而佢另有開邊焗龍蝦,不過加芒果醬焗又唔甜又唔鹹,幸好試焗龍蝦夠新鮮都尚可。//另外有鵝肝,焗麵包咖喱蟹(但我冇食到),但同事說都不錯。//而我推介佢甜品,特別有很多款蛋糕(特別喜歡斑蘭蛋糕),布甸,雪糕等,尤其是另有中式甜品,如涼粉,豆腐花等,滿足心多的需要。//整體來說,同事都吃得開心最緊要,不錯的選擇。

整體來說,同事都吃得開心最緊要,不錯的選擇。
2015-10-05
用餐優惠