2015-06-27 20603 瀏覽
前排, 大陸的表妹親戚黎左香港探我們媽子知道表妹好鍾意食buffet, 所以就叫我去搵間好食D既自助餐招呼表妹醒起花月庭自助晚餐「全時段」有75折, 加上評價一向不錯, 於是就決定食依間由於我勁鍾意食海鮮所以第一時間當然吾放過出名的生蠔啦...即開加拿大生蠔, 很大隻肉質非常高, 口感溫和, 但每次只能要兩隻, 鍾意食的話就要行多幾次仲有其他熟食如鵝肝, 龍蝦, 和牛, 長腳蟹等都不可錯過其中鵝肝入口即融, 細細件真係食到停吾到口海膽醬龍蝦好好食, 新鮮肥美, 好多蝦膏而且燒得幾香另外, 海膽壽司, 海膽份量很多, 有淡淡的海水味, 十分鮮甜而甜品方面都保持一定水準較特別係每晚甜品師傅會係指定時間推出一款甜品比客人當日係一個超大的梳乎厘, 熱乎乎, 好香蛋白味其他仲有燉蛋、朱古力cup cake、檸檬撻、日式芝士餅、木糠布甸、鮮奶布丁等賣相精緻漂亮最開心仲係Haagen Dazs任食, 足足食左3杯整體, 可以坐足3個小時, 而且不斷有食物refill價錢500蚊左右, 我覺得食得過, 加上近期做緊優惠食多幾次都吾怕啦
前排, 大陸的表妹親戚黎左香港探我們

由於我勁鍾意食海鮮所以第一時間當然吾放過出名的生蠔啦...

仲有其他熟食如鵝肝, 龍蝦, 和牛, 長腳蟹等都不可錯過
其中鵝肝入口即融, 細細件真係食到停吾到口
海膽醬龍蝦好好食, 新鮮肥美, 好多蝦膏而且燒得幾香

甜品方面都保持一定水準
較特別係每晚甜品師傅會係指定時間推出一款甜品比客人
當日係一個超大的梳乎厘, 熱乎乎, 好香蛋白味
最開心仲係Haagen Dazs任食, 足足食左3杯

整體, 可以坐足3個小時, 而且不斷有食物refill