2014-12-17 17058 瀏覽
聖誕節聚會一浪接一浪~~今次成班女人就選左呢度既TEA BUFFET, 紀對值, 性價比很高, 個人十分推介!!坦白講而家食個HIGH TEA 每位$200 走唔甩, 但係呢度TEA BUFFET係任食同任飲除左有好多甜品仲包好多熟食同刺食, 埋單都唔洗$250, 你話係咪食TEA BUFFET好過??因為近聖誕, 所以好多甜品好多都好有聖誕FEEL, 未食睇到都好開心我地攞左兩大盤返黎SHARE食, 其實真係同HIGH TEA無分別, 款式仲多過HIGH TEA好多添, 最好味係個窩夫, 仲熱的我地仲配埋雪糕一齊食, 好好味!! 除左甜品, 刺身仲有三款, 不過我只係鐘意食三文魚, 但三文魚真係好肥美新鮮, 我食完再食多一次, 沙律仲利害, 佢提供左十幾款醬你點, 有好多都好特別, 啱灑試新口味的人, 不過我比較傳統, 我最後都是選了芝麻醬! 而且場內仲有好多點心供應, 好味又抵食, 仲要係酒店級, 環境又舒服, 十分推介!!