2015-10-29 1800 瀏覽
係op見到呢間d好評都幾多⋯就上去試下⋯門口都幾寬敞⋯鋪面有d暗⋯裝修都okay⋯雖然唔係好豪華⋯但係都幾有feel🇯🇵開始叫野食⋯要手寫⋯抄數字⋯😅😅我地叫嘅刺身⋯真係叫幾多黎幾多⋯又幾抵讚⋯👍🏻而且好新鮮⋯💗壽司都過得去⋯火炙壽司好好食⋯火灸三文魚入口即溶⋯熱熱地⋯好好食⋯果然冇介紹錯😍😍😍師傅仲會將d壽司整到靚靚咁⋯❤️❤️係第度未試過😂😂食左轉生野就食熟食⋯燒汁牛舌⋯好好食⋯厚切得黎⋯仲要好香⋯好入味💕💕燒物要等超耐⋯但係值得等⋯即叫即燒⋯燒得好香⋯好好味⋯😋😋😋服務方面⋯都好好⋯見我地冇乜野食⋯會問下我地d野黎齊未⋯我地話未⋯會幫我地睇有冇漏單⋯好貼心💞💞總括黎講⋯呢間放題算唔錯⋯價錢便得黎⋯又有服務⋯野食又有質素⋯👍🏻👍🏻👍🏻唔會漏單⋯但係燒物⋯要預左等耐d

係op見到呢間d好評都幾多⋯就上去試下⋯

開始叫野食⋯要手寫⋯抄數字⋯😅😅