2015-09-16 2018 瀏覽
今日行過兆萬⋯有N間放題⋯我接左1張傳單⋯就俾1大堆人圍住⋯我相信好多人有呢個經驗😫😫😫真係想死⋯係手上成本書嘅傳單裡面⋯我地簡左組長....因為夠便😂😂😂仲有個靚女帶我地上去⋯🙈🙈上到去係門口等左陣就入得⋯坐低後⋯唔見平時嘅落單紙⋯要自己寫⋯成晚就係度罰抄數字⋯😅😅😅😅有野食lu⋯三文魚好大塊⋯好新鮮⋯😋😋😋仲要叫幾多黎幾多⋯👍甜蝦好甜⋯😍呢度師傅好有心機⋯d壽司刺身整得好靚⋯有玫瑰花⋯同minions⋯😍😍😍火灸三文魚⋯推推推⋯入口即溶⋯正吖⋯😍😍呢度仲有d聽都未聽過嘅⋯我地就叫左1舊左口魚試⋯又幾好食⋯😅😅串燒都好正⋯即叫即整⋯蕃薯仔同菠蘿正吖⋯呢度d菠蘿甜得黎⋯又熱熱地⋯好得意⋯香蕉天婦羅⋯超好食⋯外脆肉軟⋯仲要1夾起已經聞到超大嘅香蕉味😚😚😚😚服務方面⋯呢度d人好有禮貌⋯收單都會講多謝⋯而出野食個陣...會叫小心睇住⋯同埋話俾我地聽呢碟係咩⋯👍👍👍👍有吉碟又會即刻收⋯比出面嘅放題唔同⋯服務好貼心⋯總括而言⋯呢度雖然冇羊架⋯但係誠意搭夠返⋯服務一流⋯d師傅又有心機去整⋯計埋加1都係163⋯抵吖...果然冇簡錯...值得長期幫襯⋯😚😚
係手上成本書嘅傳單裡面⋯我地簡左組長....
因為夠便😂😂😂仲有個靚女帶我地上去⋯🙈🙈

三文魚刺身