2015-05-20 2452 瀏覽
考完試既一日, 去到旺角想搵間抵食既放題去慶祝, 搵搵下就去左呢一間樓上放題舖去到為左食多啲野去左主打刺身三文魚切得好大塊, 質素不過不失, 同平時去唔同放題舖點既三文魚味道相差不大之後點左唔同既壽司試, 有好耐都冇食過既花之戀,仲有啲炙燒既壽司花之戀既感覺好唔同, 唔知係米用唔同既三文魚啦, 食落去啲三文魚有啲"鞋口"而炙燒既壽司要推介既尤其係炙燒三文魚, 舊魚入口即溶, 成舊壽司食落都好香口, 結果搞到我地點左好多飯食然後我地試左個炸蝦天婦羅, 上枱既時候仲係熱辣辣既, 而啲蝦又冇搞到硬晒, 依然keep住有啲肉汁鎖住喺裡面, 唔錯~而燒菠蘿呢一樣甘新鮮既野食都令我大開眼界熱辣辣甘食而佢又冇因為燒而搞到冇晒啲汁,啖啖都係菠蘿汁再加上燒既香真係人間極品唯一要批評既野係飲品既種類較為少燈光亦過暗,令人有眼訓既感覺總括黎講,食物既質素以價錢計算係中上既我地平日去食都係148加一呢個價錢比啲有閒錢想去想食好啲既人係一個唔錯既選擇
去到為左食多啲野去左主打刺身

而燒菠蘿呢一樣甘新鮮既野食都令我大開眼界
唯一要批評既野係飲品既種類較為少
燈光亦過暗,令人有眼訓既感覺
總括黎講,食物既質素以價錢計算係中上既
我地平日去食都係148加一
呢個價錢比啲有閒錢想去想食好啲既人係一個唔錯既選擇