2012-11-07 100 瀏覽
琴日同個朋友食完飯,跟住就轉場去食糖水!行下行下,朋友話有間糖水店幾好味!跟住帶左我去食,去到門口,我見到個名都記得有人同我講呢間野唔錯的!之後入到去,冇咩人喎!我諗唔係應該好多人既咩?(果陣大概8點45分)環境唔錯,望落好乾淨,我叫左個士多啤梨水晶牛奶冰($32),我朋友叫左個朱古力秋香(好似40幾蚊),因為佢話想知咩叫秋香喎...好快糖水就上枱,果陣D人都開始多喎-0-"原來時晨未到咋!個牛奶冰真係唔錯喎,幾香既牛奶味,加埋D士多啤梨醬更加好味!D醬配合得岩岩好!士多啤梨就算啦,好少係糖水店食過真係甜既士多啤梨架啦!所以我都唔CARE既!個底仲有D水晶珠,都唔錯呀,唔會太“林”,又唔會太硬,食落好有口感^^好快我就KO左碗野哈哈!總之真係好食啦!另外呢,我朋友個朱古力秋香,就好似普通既朱古力雪花冰咁囉!我冇影相,但成碟係有濃郁既朱古力味,同埋加左幾片香蕉既,都係唔錯架^^糖百府值得去食呀,價錢又唔會好貴!
琴日同個朋友食完飯,跟住就轉場去食糖水
行下行下,朋友話有間糖水店幾好味!
跟住帶左我去食,
去到門口,我見到個名都記得有人同我講呢間野唔錯的!
好快糖水就上枱,果陣D人都開始多喎-0-"原來時晨未到咋!
好快我就KO左碗野哈哈!總之真係好食啦!

另外呢,我朋友個朱古力秋香,就好似普通既朱古力雪花冰咁囉!
糖百府值得去食呀,價錢又唔會好貴!
士多啤梨水晶牛奶冰
2012-11-06