2017-04-12 253 瀏覽
築地番本 一路都好想食 今日終於搵到人陪我😋👏 入到去待應好快手就幫我地開蒸氣爐 食物方面有好多選擇,刺身、壽司、串燒等 仲好細心地用顏色分類   第一輪 當然叫刺身同壽司💕 份量與點菜紙相同 件件刺身都好肥美 特別係三文魚 紋路分明 好大塊 非常肥美  當然吾少得仲有甜蝦🦐 好鮮甜  我地點左啲壽司🍱 芥末八爪魚 真心推介😋😋 吾洗另加醬汁 都可以有芥未的香味加上八爪魚好有彈性 非常爽口👍  芝士玉子壽司同燒三文魚壽司~ 玉子厚度適中與薄薄的芝士溶合 十分可口🤗  呢度仲會附送蒸氣火鍋~材料有海鮮、菜、肉類等 吾會太熱氣 可以食到食物的鮮味  飲品有涷、熱之分~好適合一啲同我一樣吾飲得涷野的朋友整體來說築地番本我十分滿意 食物不過不失 特別係刺身方面非常鮮甜 上菜時間同份量都剛好合時
食物方面有好多選擇,刺身壽司、串燒等 仲好細心地用顏色分類
第一輪 當然叫刺身壽司💕 份量與點菜紙相同 件件刺身都好肥美 特別係三文魚 紋路分明 好大塊 非常肥美  當然吾少得仲有甜蝦🦐 好鮮甜
飲品有涷、熱之分~好適合一啲同我一樣吾飲得涷野的朋友
  • 刺身
  • 黃金焗蠔